Molenstraat (Helvoirt)

Plaats
Buurtschap
Haaren Vught
Noordoost-Brabant
Noord-Brabant

Molenstraat (Helvoirt)

Terug naar boven

Status

- Molenstraat is een buurtschap in de provincie Noord-Brabant, in de regio Noordoost-Brabant, in grotendeels gemeente Haaren, en deels gemeente Vught. Haarens deel: t/m 1995 gemeente Helvoirt.

- De buurtschap Molenstraat valt, ook voor de postadressen, grotendeels onder het dorp Helvoirt, deels onder het dorp Vught.

- De buurtschap Molenstraat heeft geen plaatsnaamborden, zodat je slechts aan de gelijknamige straatnaambordjes kunt zien dat je er bent aangekomen.

Terug naar boven

Ligging

De buurtschap Molenstraat ligt rond de gelijknamige weg en rond de wegen De Voort, Antwerpse Baan, Touwslagersbaantje, Gestelstraat, Rijksweg (de N65; het gedeelte van deze weg NO van het kruispunt met de wegen Hoge Raam en Kreitestraat), Helvoirtseweg (ook de N65; het gedeelte van deze weg ZW van rond het kruispunt met de weg De Dijk, in de omgeving van huisnummer 223 van de Helvoirtseweg) en De Dijk. De buurtschap ligt direct ZO van het dorp Helvoirt, ZW van het dorp Vught, NNO van het dorp Haaren, NW van het dorp Esch en O van het dorp Biezenmortel.

Terug naar boven

Statistische gegevens

De buurtschap Molenstraat omvat ca. 80 huizen met ca. 200 inwoners.

Reactie toevoegen